Selecteer een pagina

Welkom bij      DANS ALMERE

De wereld danst, DANS JIJ? 

Dansen heeft een fysiek en emotioneel effect op het lichaam en maakt je niet alleen gelukkiger, mooier, gezonder, maar maakt je zelfs slimmer! Dans je een weg naar een gezond lichaam en een gelukkiger levensstijl!

OVER MIJ

Veselina Raycheva   Professionele danslerares

Veselina Raycheva professional dance teacher My name is Veselina (Vesi). I’m from Bulgaria I currently give dance lessons for children and adults in the International Primary School Almere and in the Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). The dances have been in my blood since I was born. At four years I learned my first dance steps. At the age of seven, I began my competitive career in one of the major dance clubs in my homeland. I have won many awards, including Two times National Champion, prizes in international competitions on sports dances and a number of performances on stage. I had the opportunity to be trained by “M” class coaches (the highest “international” class). For the past 3 years I have been teaching sports dancing in Netherlands.

“Life isn’t about waiting for the storm to pass…It’s about learning to dance in the rain.”

Veselina Raicheva

Professionele danslerares, "Dans Almere"

ONZE KLASSEN

DANSLESSEN

GROEPSLESSEN

Onze groepslessen zijn gericht op het leren van de juiste techniek en beweging, partnervaardigheden, choreografie en prestaties:

  • Lessen voor volwassenen;
  • Lessen voor kinderen

De eerste groepsles bij "DANS ALMERE" is een GRATIS les!

GEEN PARTNER NOODZAKELIJK!

PRIVE LESSEN

Privéles is de meest effectieve manier om je dansdoelen te behalen, zodat je snel je nieuwe vaardigheden kan tonen. Ik zal elke les en elk lopend programma aanpassen aan uw persoonlijke doelen en wensen.

De eerste priveles bij “DANS ALMERE” is een GRATIS les!

  • Privé lessen voor volwassenen
  • Privé lessen voor kinderen

HUWELIJKDANS & DANSLES VOOR SPECIALE GEBEURTENISSEN

Wil je iemand gelukkig maken, iemand zijn droom laten uitkomen?

Bij Dans Almere bieden we een speciaal danscadeau aan voor een speciaal persoon of stel!

  •  Voorbereiding op feesten en dansvoorstellingen
  • Family Celebration & Anniversary
  • Kinderfeestje voor de verjaardag  
  • Engagement, Valentijnsdag  
  • Teambuildingfeesten

WAT MAAKT DANS ALMERE UNIEK?

DANS ALMERE is een plek waar je kunt genieten van Ballroom en Latin dansen.

Sportdansen zijn een leuke en uitdagende sociale activiteit voor alle leeftijden, alleenstaanden of koppels. Betreed een nieuwe wereld van plezier, beweging, opwinding en een uitstekende fysieke vorm.

 Alles van Prive Lessons, Group Lessons, evenals Social Dance Parties, "workshops" en verschillende spannende evenementen waaraan mijn studenten kunnen deelnemen. Kom dansen bij "DANS ALMERE" en zie wat een positieve verandering BALLROOM en LATIN danslessen en oefenen in het algemeen kan maken in je leven!

KENMERKEN

Het beste van Dansen bii ons:

Re-Engergize

Mensen genieten van de tijd samen doorgebracht in een positieve, vrolijke omgeving, wat een geweldige manier is om nieuwe vrienden te ontmoeten. Ze zijn energiek vanwege de positieve ervaringen die ze op de dansvloer hebben gedeeld.

Krachtopbouw

Als een vorm van aërobe oefening, maakt dansen spieren uitgerekt, geconditioneerd en afgezwakt terwijl de hartslag stijgt, waardoor het bloed sneller wordt gepompt. Dansen verbetert ons uithoudingsvermogen, flexibiliteit, evenwicht en houding

Drukvermindering

Geestelijk mensen ontspannen en plezier hebben, het delen van een lach of twee. Naarmate hun geest zich ontspant, volgen hun lichamen. De spieren worden losser en spanning en spanning smelten weg. Regelmatige dansen geven een gevoel van welzijn en zelfvertrouwen.

Ontspan & ververs

 Dansen helpt lichaam en geest ontspannen als de muziek mensen wegneemt van hun angst en frustratie. Door een combinatie van begeleide bewegingsfacilitatie en tijd om te integreren, verkennen we wat het betekent om te ontspannen en te vernieuwen.

Schoonheid van het lichaam

Dansen is een leuke manier om in vorm te komen, je taille te verkleinen en een prachtig, sexy lichaam te boetseren. Door te dansen verbeteren we het cardiovasculaire systeem, verhogen we de spierspanning en verbranden we calorieën.

Mind & Soul

Wetenschap onthult dat aërobe oefening volume-verlies in de hippocampus kan omkeren, wat een goede preventie van dementie is en een geheugen kan stimuleren.

AGENDA

ROOSTER

CONTACT

Danslessen op locatie:

Groep Lessen:

International Primary School Almere 

A. Roland Holststraat 58 1321

RX Almere, The Netherlands

 

Groep Lessen en Prive lessen:

“Kunstlinie Almere Flevoland”

Esplanade 1, 1315 TA, Almere

 

Dans Almere

Anna Bijnsstraat 17 1321 VN Almere,

Nederland bel of WhatsApp ons: (+31) 6 155 815 99

email: dansalmere@gmail.com

 

Prive lessen:

“CanDance Studios”

Isolatorweg 28, 1014 AS, Amsterdam

call us: (+31) 6 155 815 99

email: dansalmere@gmail.com

 KVK-nummer: 70185611

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL